Lasermannen i Malmö

Hej alla där. Människor i media pratar om mannen som "skjuter" människor med invandrarbakgrund. Det pratas väldigt mycket kring det där. Både i Radio, Tv, Tidningar, på bussen och tåget ja det vill säga överallt. Läste i en tidning att dom hade frågat malmö bor hur dom kände sig när dom skulle till jobbet eller skolan. Dom frågade självklart "svenskar" med invandrarbakgrund.
Dom flesta svarade vi är väldigt rädda och andra tyckte att det var obehagligt med en sån man som går runt och "skjuter" ner folk. Det roligaste av allt är att SVERIGEDEMOKRATERNA har utlovat en summa på 25000 kronor till den person som hjälper polisen att hitta "lasermannen". De borde istället utlova en hittelön till den som hjälper partiet att hitta deras bortsprugna barn.
Tror ni verkligen att en privatperson från ingenstans ska komma och skjuta ner "svenskar" med invandrarbakgrund? Och inte nog med det han väljer ut sina offer. Visst jag förstår att det har varit oroligt i malmö dom senaste åren många invandrare har varit hotfulla och våldsamma av sig men det behöver inte betyda att alla invandrare är dåliga av sig. Många invandrare jobbar och betalar skatt precis lika mycket som alla andra. Men tråkigt värre skylls allting på invandrare. Svenskar begår ochså brott,bedrägeri och är våldsammama men skillnaden är att dom gör det tyst lugnt och försiktigt dom låter inte en myra få reda på vad dom har gjort. Hur som helst så vill jag bara uppmana alla där ute att inte vara rädda.
Den här personen som begår dessa brott är en människa som har planerat sina brott tydligt. Han har inte dödat en enda person ändå kallar dom honom "lasermannen" Tro mig det är en person från SD eller någon som har tröttnat på invandrarna i malmö. SD tänker väll så här vi skickar ut en man som begår dessa brott. Då kanske det lugnar ner sig på malmös gator.
Händer det något dåligt i Sverige, börjar de snabbt kolla var närmsta invandrare finns. Det har blivit en reflex. Så de utnyttjar de gamla, de utslagna, de utsatta, för att komma åt de enda som partiet är fullständigt fixerade vid invandrarna. Upp med huvudet alla människor va inte rädda för någon fjantig "laserman" vare sig du är svensk eller invandrare ska du känna dig säker när du går ut på gatan. När det är dags att checka ut i livet, är det dags. Ingen kan bestämma eller veta när du ska dö förutom gud.

Återkommer snart kram på er.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan va fiin bild på dig på profil gumms <3<3 finaste <3<3

2010-10-29 @ 23:50:10
URL: http://sweetpiinkdiiamond.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0