Ni som tittade på. Hoppas ni får en långsam och smärtsam död.

Hej mina blogg läsare. Som ni ser på min rubrik så är det inte min bästa dag idag. Jag är förbannad, arg, gråtfärdig. Nu undrar ni säkert varför?? Min brors dotter Madelene har varit sjuk i snart 4 veckor. Hon har feber och även förra veckan hade hon vattenkoppar. Mamman skulle ha prov på måndag så jag va där för att vara barnvakt åt Madelene.
Hon hade inte varit ute på jätte länge så jag tänkte för mig själv jag tar på henne ytterkläder och tar med henne på promenad, Friskluft behöver hon i och med att Madelene hade varit hemma för det mesta. Vi tar en promenad till Gräby centrum då jag bestämmer mig för att äta lunch med lill flickan.
Jag beställde en salladsmacka till mig och till Madelene köpte jag en barnlasange. Jag åt min macka och den va super god. Jag matade Madelene av lasangen som jag hade köpt. Fasters älskling åt knappt 3 tuggor då hon spydde upp all mat som hon hade ätit. Om inte mer. Allt jag såg framför mig var spya. Det var en stor pöl full med spya på bordet.
INGEN av alla människor som satt i restaurangen hjälpte mig eller frågade hur det är med henne. Jag va helt gråtfärdig av mig och arg över hur dessa DJUR ser en 2 årig baby spy så mycket och inte frågar om hjälp???  Vad är det för värld vi lever i egentligen??? Människor har inte kännslor alla tänker på sig själva och skiter i hur alla andra mår. Jag hjälpte Madelene och det gick bra. Men det jag vill komma fram till är att alla är så jävla själviska egoistiska och hatfulla. Jag känner bara hat mot dessa människor att jag skulle kunna tänka mig döda
dom från hela mitt hjärta.
Men trots att allt detta hände kom det fram en kvinna som va från personalen på Ica kvantum. Hon kom med en massa papper och frågade om jag behövde något?? Jag sa till henne tack och frågade åter igen om hon kunde hämta mer papper. Hon hämtade rent vatten  och mycket papper som jag skulle torka av flickan med. Jag säger 100000 Tack till dig. För det betydde så mycket för mig att du gav mig all den hjälp jag behövde. Det är inte min dag idag helt enkelt. Men fan vad dom kommer få tillbaka. What goes around comes around. Ingen går fri på denna jord.


Tusen tack För hjälpen Ica Kvantum kvinnan!!
Jag Blev glad att det var någon som va uppmärksam på det som hände.



Faster Älskar dig galet mycket. Madelene du äger fasters hjärta. <3

Jag behöver sol

Hej mina kära blogg läsare. Det var ett tag sen jag bloggade men nu känner jag att det är dags att sätta fart lite. Ibland orkar man inte hålla på och skriva men det är kul att skriva lite så varför inte börja blogga igen. Ibland vill man dela med sig vissa saker. Men dock inte allt.
Det känns som att det har varit vinter i ett helt år och kylan håller sig på sin plats. Jag va på semester med kusinen i Egypten någon gång i November. Men det var inte vad jag hade förväntat mig. Det var ju varmt och så men det var inte den värmen som man fick njuta av.
Jag fick ingen solbränna och på kvällarna när man skulle ut och röka vattenpipa var man tvungen att ha på sig jacka pga att det var kalla vindar. Jag vill ha riktig värme så att det verkligen känns. Jag vill känna den där energin i kroppen som man får ut av solen. Man kan inte göra mycket än att vänta och hoppas på en dunder sommar. Vi ses snart ciaoo ;)


Jag älskar sommar promenader



























RSS 2.0