TV4 är en Rasist kanal

Jag ska strax sätta på kaffet för att åka till skolan. Jag sov sjukt bra efter att ha jobbat ett kvällspass. Somnade direkt när jag kom hem. Eller jag va inne på facebook en stund snackade med vänner, fixade lite pappersarbete sen sov jag.
Asså fan vad jag har tröttnat på tv4. Dom ska altid komma med skit "nyheter" som dom nu kallar det. Om ni märker så kommer dom bara med negatíva nyheter om invandrare. Ja vi har fattat att många invandrare begår brott och inte gör det dom borde göra. Men är det möjligt att alla invandrare är kriminella och begår brott??? Nej det tror jag knappast. Det finns faktiskt många invandrare som jobbar skiten av sig, betalar skatt, och inte begår straff. Men ändå publicerar tv4 bara dåliga nyheter.
Min kompis mormor har jobbat med utsatta kvinnor. Eftersom att hon är socionom. "S" har gått i pension nu. Men då "S" jobbade berättade hon att det är mer svenska kvinnor som har blivit utsatta av sina SVENSKA MÄN. Ca 70% är svenskar och resten invandrare. Nu bloggar jag inte för att reta upp någon, anledningen till att jag bloggar är att jag har tröttnat på all skit snack som media publicerar om invandrare. Och speciellt den där rasist kanalen TV4. Nu ska jag ta på mig och åka iväg till skolan. Sen jobba 16-22. Vad ska ni hitta på idag? ;)


Rasist kanal säger jag bara. Istället för att prata skit om invandrare så
tycker jag att ni borde prata om något vettigare istället.

Tyskland får ta på sig skulden.

Gurkodlare i Europa har hamnat i kris sedan tyska myndigheter felaktigt påstått att gurkor orsakat det allvarliga ehec-utbrottet som resulterat i att tiotals människor dött. EU rycker nu in och vill att vi ska betala, men skulden ligger hos Tyskland.

Rädslan för ehec-smitta gör att Europa översvämmas av osäljbar gurka. I Spanien beräknar man att förlusterna uppgår till 225 miljoner euro i veckan, vilket sammantaget innebär enorma förluster på grund av att folk slutat köpa grönsaker och länder som Ryssland och Quatar införde importstopp för europeiska grönsaker.

Alltihop beror på att tyska myndigheter pladdrat strunt om varifrån ehecsmittan kommer. Man har pekat ut gurkor och sedan andra grönsaker och groddar som orsak till den dödliga smittan.

Allt har sedan tagits tillbaka.

Dessa ansvarslösa uttalanden från tyska myndigheter leder alltså till djup kris i grönsaksodlarbranschen. De ska naturligtvis kompenseras för det sabotage som Tyskland utfört.

Men inte ska vi svenska skattebetalare via EU betala för tyskarnas totala omdömeslöshet. Det är faktiskt Tyskland som ensamma skapat krisen. Då får de också punga ut med skadeståndet till grönsaksodlarna.

Men sunt förnuft gäller naturligtvis inte i EU. Där sitter nu jordbruksministrarna och diskuterar hur mycket EU ska betala för Tysklands dårskap. Jordbrukskommissionen föreslår att EU-länderna frigör 150 miljoner euro i stöd till europeiska grönsaksproducenter vars försäljning drabbats av ehec-smittan.

Tyskland får ta smällen och även spanien i detta fall. Jag fattar inte hur man kan importera grönsaker till andra länder utan att kontrollera grönsakerna innan dom importeras. Det ska väll inte vara så svårt? Ska det behöva gå så långt att tiotals människor ska behöva dö av det? Vi har planterat nya gurkor ute i vår trädgård och jag kan tala om att dom växer riktigt bra. Det är så gott att äta färska grönsaker utan bekämpningsmedel.

 


Jag är tillbaka = )

Nu är jag tillbaka för att blogga igen. Jag har inte bloggat på sistonde eftersom att jag har haft fullt upp. Tiden bara går och man hinner knappt hinna med allt som behöver göras. Det är allt från att träffa vänner, jobba, träna och städa. Allt tar ju så lång tid, speciellt när det kommer till min del. När jag städar ska det vara riktigt rent annars blir jag rasande arg. Blir arg på syrran som slänger sina saker här och där. Jag får damp med andra ord. Men vad ska man göra? Jag får stå ut med henne ett tag till.
Idag solade jag Fatima, Adrianna och Emelie i sommaro det va riktigt nice, Solen va sjukt varm och det kändes bra att få lite sol på sig. Jag blev inte direkt brun men lite färg fick jag i alla fall. Jag måste sola minst 20 gånger för att man ska märka att jag har blivit brun. När jag är utomlands blir jag brun på en gång. Det kan bero på att solen är varmare utomlands.
På måndag åker familjen till Libanon. Mamma och syrran ska vara där 1 månad och 7 dagar, Pappa kommer vara borta i ca 10 dagar. Snacka om att jag kommer sakna dom. Huset kommer vara helt tomt utan dom. Men jag hoppas att tiden går fort. Jag skulle vilja åka med dom men jag känner inte att jag vill åka till Libanon i år. Jag saknar mina kusiner och så men samtidigt känner jag att jag vill åka på en riktig semester och Libanon är inte direkt det bästa landet när det gäller semester.
Jag kommer få besök av Fatima och hennes mormor Clary som kommer sova över hemma hos mig när mina föräldrar är borta. Vi kommer ha det riktigt kul kan jag säga redan nu. Hennes mormor är nog världens roligaste människa jag någonsin träffat. Henne diggar jag jääävligt mycket. :P

Världens roligaste Clary = )





Vill resa utomlands Nu. En vacker dag kanske man åker till Palestina vem vet? = )

RSS 2.0