Orkar inte mer

vilket tjatande det har blivit men det är för jävligt hur många jag ska behöva vara sjuk det här året. Är förkyld just nu och huvudvärk. Jag fattar inte varför jag ska vara förkyld så många gånger. Det har hänt att jag har varit förkyld 5 eller 6 gånger per år och det är riktigt mycket.
Jag känner mig så nere. Jag har inte ätit något sen morgonen eller jo jag har druckit lite youghurt med salt och pepper. När jag är så pass förkyld orkar jag inte äta och jag känner inte ens av hungern. Det händer att jag går ner 2,5 kg men sen när jag är frisk går jag upp i vikt igen. Jag ska ta läsa lite nyheter på aftonbladet sen vila, orkar inte skriva vad jag har gjort jag får ta den sen.


Vi ses snart kram






Hatar att vara förkyld, Det är så jobbigt :'(


Storstädning + lite presenter

Hej mina söta bloggläsare, Jag vaknade på morgonen och visste inte vad jag skulle göra. Eller ju för sig jag skulle träffa en kompis och ta en promenad men det var inget som jag hade bokat efter det. Träffade kompisen tog en promenad runt huset. Det va så kallt ute så det blev ingen långpromenad som vi hade tänkt. Det får bli mer promenader på sommaren.
När jag kom hem så vilade jag en stund sen så storstädade jag hela villan. Det tog så lång tid. Hela 2 timmar och 48 minuter. Jag tog tid med mobilen så det blev exakta klockslag. Bäst av allt va att jag fick träning på köpet samtidigt som det blev rent och fint. Älskar när det är nystädat. Det doftar så gott och känns så bra. ajaa ni förstår behöver inte förklara haha = )
Mina föräldrar och syrran kom hem från egypten idag. Jag fick en jättesöt liten vattenpipa, älskar den för att den är så liten och för att den är rosa min favoritfärg. Fick även en rosa pyjamas och 2 rosa linnen. Allt ska vara rosa helt klart. Eller inte allt allt men tycker bara att färgen är fin och vacker. Tycker inte ni det? Nu ska jag titta på film med syrran.


I'll be right back bye byee




Titta vad fin rosa vattenpipa, perfekt att ta med till stranden : )



Min Familj

Min syster mamma och pappa är på semester i Egypten. Kan bara säga så här det är sjukt tråkigt utan syrran även om vi tjafsar väldigt mycket så älskar jag syrran grovt mycket, ska man ska skratta och ha kul så ska man helt klart umgås med henne.
Saknar föräldrarna ochså dom gör ju liv av allt. Mamma har man som bästa vän och pappa som en "komiker". Hahaha Han är så rolig när han ska berätta något kan inte sluta skratta då. Min pappa är lätt den bästa pappan som finns han har alltid ställt upp för mig både i gott och ont. Det som han har gjort för mig har ingen pappa gjort. Han har betalat nästan alla mina utlandsresor, fixat en laptop till mig, gett mig en massa med fickpengar. Han har förklarat att livet inte alltid är som man tänkt sig.
Han brukar alltid säga du måste kämpa dig fram för att nå dina mål. Du ska alldrig ge upp för att nå din dröm. Ingenting är omöjligt det omöjliga tar bara längre tid. När jag var i tonåren kände man sig maktlös man ville göra så mycket men man kände sig värdelös, ingenting gick som man tänkt sig. Men pappa fick mig alltid att känna mig som den bästa människan i världen. Det var det som byggde upp mitt självförtroende och det fick mig även att känna mig starkare som person. Kläderna som vi hade när vi var små hade ingen annan. Tryggheten som han gav mig och mina syskon va helt obesrivlig.
Man va ju smått bortskämd när man va liten, mamma kunde bli smått irriterad när pappa köpte för mycket grejjer till mig och syrran. Inte för att hon menade något men mamma ville att vi skulle känna innebörden av pengar. Hon va inte snål eller så. Men hon har alltid velat att man ska ta eget ansvar och stå på egna ben. Hon säger att man ibland måste klara sig själv för att man vet aldrig vad som händer. Och det är ju sant. Ska blogga en annan gång om mina bröder och lite mer om syrran för det vart ju för mycket bloggande som ni ser.


Jag återkommer snart. Ha en bra dag kram


Lill syrran kärlek kärlek till dig <3

 

Min mamma älskar dig. Du har gjort livet värt att leva. <3

 

 

Min underbara pappa. Du betyder allt för mig <3


Ensam hemma

Nu äntligen är det helg och jag ska vara hemma i en hel vecka. Gissa varför? Joo syrran och föräldrarna åker till Egypten på semester. Jag älskar att vara ensam hemma men ibland kan det vara långtråkigt, men det bästa är ju att jag slipper tjatet med syrran. Vi tjafsar om typ allting. Vi är ju helt olika personer jag och hon så det förvånar mig inte alls att vi tjafsar.
Dom åker imorgon på morgonen så jag ska ligga kvar i min säng och sova sen ska jag städa mitt rum, eller rättare sagt storstäda för att det ser helt kaos ut. Sen ska jag åka till min bror och äta mat. Senare under kvällen så kanske jag åker till min bror. Men jag vet inte om jag ska sova över hos broshan eller om jag ska sova hemma. Jag har ju ingen problem med att sova hemma själv men det blir ju helt tråkigt att vara hemma ensam hemma nästa hela dan. Men Stephanie kanske kommer och sover över hos mig och kussen skulle komma en stund. Jag ska försöka övertala henne så att hon ochså kan sova över hos mig. Så vi kanske ska titta på film. Vad ska ni hitta på för kul?

Vi ses snart kram.

Popcorn är ett måste när jag ska titta på film.



En riktigt dålig dag

Jag har haft en extremt dålig dag idag. Bråkade med syrran eftersom att hon inte ville hjälpa mig att städa huset. Jag bad henne komma och hjälpa mig flera gånger men hon lyssnade inte. Då blev jag riktigt arg. Jag gick in på mitt rum stängde dörren och struntade i allt. En kvart senare kommer pappa in och frågar vad som har hänt. Jag förklarar allt för honom men han verkar inte förstå problemet så han skäller på mig och säger att jag borde vara lugnare och mer "snäll" i och med att jag är hennes stora syster.
Men halååååå hur snäll ska man vara egentligen? När någon är snäll mot mig så är jag överdrivet snäll tillbaka, är man dum mot mig så är jag en djävul om inte mer. Men ingen verkar veta hur jag fungerar som person. Eller jo mamma förstår men hon vågar inte prata med mig när jag är arg så hon lämnar mig ifred tills jag har blivit lugn. Nu ska jag äta en apelsin. Det kanske piggar upp mig lite grann. Hur har er dag varit?

Ses snart igen Kram.



Så kan det se ut när jag är arg...

RSS 2.0