Lasermannen i Malmö

Hej alla där. Människor i media pratar om mannen som "skjuter" människor med invandrarbakgrund. Det pratas väldigt mycket kring det där. Både i Radio, Tv, Tidningar, på bussen och tåget ja det vill säga överallt. Läste i en tidning att dom hade frågat malmö bor hur dom kände sig när dom skulle till jobbet eller skolan. Dom frågade självklart "svenskar" med invandrarbakgrund.
Dom flesta svarade vi är väldigt rädda och andra tyckte att det var obehagligt med en sån man som går runt och "skjuter" ner folk. Det roligaste av allt är att SVERIGEDEMOKRATERNA har utlovat en summa på 25000 kronor till den person som hjälper polisen att hitta "lasermannen". De borde istället utlova en hittelön till den som hjälper partiet att hitta deras bortsprugna barn.
Tror ni verkligen att en privatperson från ingenstans ska komma och skjuta ner "svenskar" med invandrarbakgrund? Och inte nog med det han väljer ut sina offer. Visst jag förstår att det har varit oroligt i malmö dom senaste åren många invandrare har varit hotfulla och våldsamma av sig men det behöver inte betyda att alla invandrare är dåliga av sig. Många invandrare jobbar och betalar skatt precis lika mycket som alla andra. Men tråkigt värre skylls allting på invandrare. Svenskar begår ochså brott,bedrägeri och är våldsammama men skillnaden är att dom gör det tyst lugnt och försiktigt dom låter inte en myra få reda på vad dom har gjort. Hur som helst så vill jag bara uppmana alla där ute att inte vara rädda.
Den här personen som begår dessa brott är en människa som har planerat sina brott tydligt. Han har inte dödat en enda person ändå kallar dom honom "lasermannen" Tro mig det är en person från SD eller någon som har tröttnat på invandrarna i malmö. SD tänker väll så här vi skickar ut en man som begår dessa brott. Då kanske det lugnar ner sig på malmös gator.
Händer det något dåligt i Sverige, börjar de snabbt kolla var närmsta invandrare finns. Det har blivit en reflex. Så de utnyttjar de gamla, de utslagna, de utsatta, för att komma åt de enda som partiet är fullständigt fixerade vid invandrarna. Upp med huvudet alla människor va inte rädda för någon fjantig "laserman" vare sig du är svensk eller invandrare ska du känna dig säker när du går ut på gatan. När det är dags att checka ut i livet, är det dags. Ingen kan bestämma eller veta när du ska dö förutom gud.

Återkommer snart kram på er.



Snart lön.

Sista jobbar veckan nu. Skönt det ska bli. Dom flesta skolorna i Uppsala har höstlov vilket innebär att förskolan som jag jobbar på stänger under tre dagar eftersom att det är för lite barn. Kommer nog vara min bästa vecka. På onsdag ska jag ner till stan och köpa skor och jacka. Mina skor är supersköna men alla klagar på att jag måste köpa nya, speciellt mamma med hennes kommentar varje gång jag ska ha på mig dom kommer hennes fråga upp. Måste du alltid ha på dig dom där skorna, du ser ju ut som en kille. Den frågan får jag höra varje gång av henne. Men jag ska inte klaga på att det bara är mamma. Barnen på förskolan tycker inte heller om dom. Så jag får väll bara acceptera att dom är fula och köpa mig ett par nya skor.

Jag gick till stan idag hemifrån mig. Det var faktiskt jätteskönt förutom att jag kände mig kall i benen och låren sen ovanför kroppen va alldeles kok varm. Men det var ändå skönt att röra på kroppen, jag kan behöva det. Problemet med mig är att jag antingen rör mig för mycket eller inget alls. Det är inte bra ska bättra min kondition snart, bättre för mig och min egen hälsa.                                                                                 
Mina kompisar klagar på att jag bloggar för lite men jag lovar att jag ska blogga mer, det är bara det att jag inte alltid har tid. Ville inte starta en blogg från början men tänk ändå att det vore kul att skriva så att man kan gå tillbaka i tiden och titta vad man har skrivit. Mitt minne är kaos. Det är knappt att jag kommer ihåg vad jag åt igår hahaha. Men det brukar oftast vara så att jag glömmer väldigt mycket när jag stressar. Nu längtar jag bara tills på torsdag. Jag är på shopping humör. = )
Återkommer snart kram på er

 

 

 

 

 








I'm stil breathing

Tjena gott folk. Vilken vecka, vilken dag vilka timmar. Nu undrar ni vad jag pratar om. Men jag pratar om allt jag gjort i veckan eller det mesta i alla fall. I fredags åkte Jag med Fatima och Emms till sthlm för att åka till choklad festivalen.
Jag älskar choklad mest av allt här i livet. Så jag kunde inte låta bli att åka dit. Jag va tvungen fick panik. Vi hade jätte kul jag och mina vänner, åt choklad tills jag blev proppmätt, det var inte det som va meningen. Men jag kunde inte stå emot alla frestelser. Den ena chokladen va godare än den andra. Speciellt jordgubbchoklad och alla andra smaker. Men det BÄSTA av allt va choklad fontänen man fick doppa mashmalows med choklad. Så gott jag drömde när Jag åt chokladen så gott var det.
Men ni lär inte förstå hur kul det är föränn ni har provat den goda chokladen själva. Men om ni undrar så var det i alla fall på nordiska museeumet i stockholm. Lätt att hitta dit. Tror att dom har den där chokladfestivalen en gång om året eller något sånt. Är inte säker.
I lördags åkte jag till Nyk min Kusin skulle gifta sig. Det va inte direkt världens bästa bröllop. Tråk musik så jag vägrade att dansa. Jag blev faktiskt less på den där jävla tråkiga musiken. Jag menar vem fan dansar till en tråkig låt från 80 eller 90 talet? Jag ville verkligen åka hem för att jag är inte van att va på ett sådant bröllop med så dåliga låtar. Jag och kussen och hennes "kompis" åkte till göteborg. Vi bestämde oss för att åka dit eftersom att vi hade tråkigt. Hahaha helt oplanerat. Men vi hade jäävligt kul, festade hela natten med en massa trevliga människor. Nu ska jag titta på tv. Här kommer några bilder från choklad festivalen kram på er.


Jag och söta Emelie <3


Emelie till vänster Jag i Mitten och Fatima till höger <3


Jag i Bussen på väg till Uppsala



Cupcakes och husmöss. Love it <3
.



Chokladfontän. Det bästa som jag någonsin smakat <3


En lång dag.

Vaknade klockan halv 12 idag och kände mig riktigt trött. Klockan var ju mycket men det kändes som att jag
hade vaknat klockan 7 helt konstigt. Kan bero på att jag sov sent. Åt frukost klockan 12. Fixade mig och så för att träffa Fatima och emms på stan. Men emms kunde inte träffa oss eftersom att dom ringde henne från jobbet så hon var tvungen att jobba.
Jag gick runt ett tag med fatima på stan och träffade några killar som sålde filmer i game butiken. Dom va jätte små killar bara 12 år. Och det värsta av allt var att dom betedde sig som 20 åringar. Den yngsta killen började röka sen han var 10 år. Man tycker bara så synd om han. Han hade rökt i 2 år. Det såg ut som att det var ett putte litet barn som rökte i och med att han var kort och så.
Hur som helst så köpte vi filmer från den lilla stackaren sen va jag på min engelska kurs i någon timme och gick hem efter det. Vi brukar vara i skolan i cirka 2,5 timme men jag orkade inte vara kvar. Jag kände mig helt slut i kroppen så det fick räcka med 1 timme. : )
Åkte hem för att äta. Brors dotter va hos oss på besök. Hon är så otroligt söt, så fort hon såg mig komma in genom dörren började hon krypa fram mot mig och skrika jätte högt. Hon fick en riktig Bamse kram av mig. Älskar den ungen så mycket hon är så otroligt söt. Lilla Madde fyller år den 1 november och jag vet inte vad jag ska köpa till henne. Har funderat på att köpa ett par skor till henne, men jag ska köpa något mer men vet inte exakt. Inte kläder. Ni kanske har något förslag på vad jag ska köpa?
Nu ska jag titta på tv hoppas ni får en bra kväll. Här har ni liter bilder på söta Madelene. vad tycker ni? är hon inte underbar? That's my girl looove you <3




 

 

 

 




http://theaas.blogg.se/images/2010/2130769966i_love_you13_85922035.gif









Tjena alla husmöss

Fråga mig inte om min rubrik men jag kom inte på något bättre. Så vad har jag gjort i veckan? Inget speciellt. Skolan, jobbet och träffat vänner. Jag satt och kollade i min garderob här om dan och insåg att jag faktiskt har snygga klänningar. Prövade några stycken. Fick jag på mig dom? Gick det att dra igen kedjan på klänningen? Nej. Fyy vad less jag blev på mig själv. Men jag ska inte klaga på att jag har kämpat. För jag har dessvärre inte gjort det. Typsikt mig ska alltid lata mig.
Men jag ska börja gå på långpromenader. Det är bra för mig, och bra för blodcirkulationen. Sen ska jag skära ner på allt godis speciellt chockladen. Jag har så svårt att vara utan sötsaker. Att det ska vara så svårt. Varför tänker jag på godis och chocklad jämt? Undrar om det är fel på mig eller så är det så att chockladen dras till mig hahaha *skrattar*. Men jag ska lägga upp fräscha och snygga bilder på mig när jag har gått ner i vikt. Gå inte och tro att jag ser ut som en ko nu. Hahahaha, Jag är bara lite mullig :P

 

 

http://mikelaph.blogg.se/images/2009/ko-skratt_17651019_27667328.gif








RSS 2.0