Stressig vecka

Hej alla blogg läsare. Vilken vecka jag har haft. Har stressat så mycket, jobbade tidigt på morgonen denna vecka vilket jag inte är van vid. Lite för tidigt. Öppnade förskolan klockan 7 på morgonen, både i måndags, onsdags och även på fredagen. Men jag ska inte klaga. Det har i alla fall gått bra för mig och barnen har varit super duktiga. Så det har varit en lugn vecka.
Jag har varit förkyld i mer än 3 veckor och nu börjar jag hosta riktigt mycket, känner mig inte alls bra. Skulle sluta klockan 4 men jag kunde inte vara kvar på förskolan eftersom att jag kände mig riktigt dålig. Jag sa till min kollegor på jobbet att jag måste åka hem. Men dom förstog mig så det var inga problem med det. Jag åkte hem direkt och vilade eftersom att jag kände mig så dålig. Jag är fortfarande sjuk. Men jag hoppas att jag snart blir bättre. Jag ska till läkaren på Måndag så vi får se vad dom säger. Nu ska jag titta på tv och koppla av. Ha en bra fredagskväll kram.





Skönt med helg

Jag har längtat till helgen som in i hel**tte. Varje gång jag ska vakna till jobbet känner jag mig så trött och orklös. Jag kände mig inte alls pigg i veckan då jag skulle jobba. Börjar jobbar på förskolan 07:30. Vilket innebär att jag måste vakna 06:30 slutar 15:30 kommer hem sover 2 timmar och så är man uppe och inte kan sova sin natt sömn. Sen blir det som en cirkel att det går runt hela tiden. Men jag ska försöka sova tidigt från och med nästa vecka så att jag får mer sömn. Jag älskar ju att sova men gillar däremot inte att sova för tidigt.

Så vad har jag gjort under min helg? Vaknade vid 11 tiden. Åkte iväg med mor för att plocka upp faster från centralstationen. Hon kom till oss på besök. Det var kul att träffa henne. Det hade ju gått ca 2 år sen jag inte träffade henne. Vi tog det lugnt och åt middag sen åkte vi bil till gränby centrum för att köpa lördagsgodis. köpte ganska mycket och som vanligt så var det mesta chocklad. as you know jag är ju helt galen i chocklad. Nu ska jag titta på film med syrran. Trevligt helg allesamans. = ) 

http://kitchenbloom.blogg.se/images/2008/trevlig_helg_igen_1207340778_5174080.jpg






Frågor och Svar

1. Vad har du för ögonfärg?
Svar: Honungsfärgade ögon eller ljusbruna

2. Vad har du för hårfärg?
Svar: mellan brun hårfärg.

3. Vilken är din fovoritglass?
Svar: 88an och magnum mandel.

5. Känner du någon med samma födelsedag
som dig? Svar: Fotbollspelaren i Barcelona
Lionel messi, födda samma år och dag.

4. Tycker du om Kaffe?
Svar: kan dricka men i så fall väldigt sällan.

5. Kan du några andra språk än Svenska?
Svar: Yes jag pratar flytande arabiska, tyska,
engelska och en del norska.

6. Vad spenderar du helst pengar på?
Svar: Resor och shopping.

7. Har du någon piercing?
Svar: Ja naveln och några i öronen.

8. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Svar: Facebook, Aftonbladet och Youtube.

9. Vilket är ditt drömjobb?
Svar: Mitt drömjobb är att jag en dag ska bli
polis. Jag vet att det är ett tufft och krävande
yrke. Men jag känner att jag kan klara av det
mesta inom polis yrket.

10. Sverige när det är som bäst?
Svar: När det är varmt väder och man kan bada
ute.

11. Har du varit gift eller förlovad?
Svar: Har varit förlovad en gång men det höll
tyväär inte.

12. Vilken är din sämta egenskap?
Svar: Att jag är glömsk.

13. Vem är din förebild?
Svar: Min mamma. Hon har klarat av en hel del
här i livet som jag också skulle vilja.

14. Är du social?
Svar: Ja det är jag, men om man inte är social
mot mig så brukar jag vara tyst.

15. Vilken är din favoritgodis?
Svar: Marabou Chocklad är helt beroad. :(

16. Är du blyg som person?
Svar: Ja det kan man säga. Men det beror på
i vilket bekantskap jag är med.

17. Vill du ha barn i framtiden?
Svar: Ja helst två flickor och en pojke.

18. Är du morgonpigg eller kvällpigg?
Svar: Det beror på om jag har sovit tidigt eller
sent. Men för det mesta kvällspigg.

19. Nämn något som gör dig arg eller besviken?
Svar: Orättvisa, det är det värsta som finns.
Det är inte allt som är rättvist i den här världen
Men det är inte alltid man kan göra något åt det.
Ibland måste man vänja sig vid det helt enkelt. :(

20. Vad tror människor om dig?
Svar: alla tror lite olika om mig men dom flesta
ser mig som en Kaxig tjej som är för ärlig, och att jag
är en stark tjej vilket jag är. Men kaxig är jag inte eller
jag är det när det jag försöker försvara mig själv. Jag
Är en ärlig person spelar ingen roll vem jag diskuterar med.
rätt ska va rätt.
















blodgivare

Hej mina kära blogg läsare. Idag va jag ledig från jobbet. Så jag tog det lugnt och vilade framför Tvn. Sen kort därefter åkte jag till stan för att träffa min kompis Alisson. Ja vad gjorde vi. Vi gick runt på stan och tittade på kläder. Men det va inte värsta modet på stan men det är väll kul att gå runt ändå.

Jag slog på datan när jag åkte hem för att lyssna på musik och plugga lite.
Jag ska ha tenta snart jag börjar bli riktigt nervös. Sen kollade jag min e-post och då såg jag att jag hade fått ett en kallelse från blodcentralen.

Jag skulle nämligen lämna blod idag. Åkte och lämnade blod på sjukhuset. Sjuksköterskan sa att jag va riktigt modig och att det är bra att ha unga och friska blodgivare. :) Det är inte alla som vågar lämna blod vilka fegisar hahaha. Men det är fett nice att rädda liv. För man gör ju det när man lämnar blod. Skulle det hända en trafikolycka då hoppas man på att det det finns blodgivare som är extra snälla och hjälper dom utsatta. Tänk vad underbart vaa? Va modiga precis som mig ;)

http://trolldesign.blogg.se/images/2010/blodgivare_44914455_69459940.jpg



Efterlängtad Lax = )

Det har varit en stressig dag idag. Vaknade klockan 11. Städade hemma sen åkte jag med mamma till Ica Maxi och handlade fisk. Det vart en hel del fisk för den dagen. Perfekt att äta på en söndag. Den va så god. Jag åt så mycket eftersom att jag inte hade ätit Lax på länge sen passade jag på att äta Kolja ochså en favorit fisk haha. Men jag blev mätt och belåten.
Jag fick en påminnelse från akademiska sjukhuset att det är dags att lämna blod. Jag lämnar blod var fjärde månad så nu har det tydligen gått 4 månader.Så jag ska åka dit imorgon måndag sen hade jag tänkt ta en runda på stan för att kolla vad som finns. Men det blir ingen shopping får vänta med det tills lönen kommer nästa månad. Nu ska jag sova är jätte trött. God natt små pluttisar


http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.25126/Image/lax(2).jpg <------ LAX


http://www.svenskfisk.se/media/7730/pop_kolja_s.jpg <------ KOLJA


Jag är så trött

Jag skulle jobba idag men jag ringde tidigt till förskolan och sa att jag inte kommer eftersom att jag kände mig jätte trött i kroppen. Jag har varit förkyld i en vecka och inte är jag på bättrings vägen. = ( Hade tänkt att vila idag men det blev inte riktigt så.
Vaknade av att huset va helt stökigt. Jag klarade inte av att se huset stökigt så jag började diska och tvätta som en riktig hemma fru hahaha. Men när jag va klar så kändes det riktigt skönt. Jag låg och sov som en stock.
Vaknade vid 4 tiden efter att jag hade städat i hela 5 timmar. Jag är en aning piggare. Känns bra det. Nu ska jag sova. Ska vakna klockan 7 för att jobba fyy säger jag bara. Men jag slutar tidigt så det ska nog gå bra. Älskar mina barn på förskolan. Ni är så söta.





Sorry

Hej mina fina blogg läsare. Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har haft fullt upp på sistonde.
Jag har jobbat ganska mycket så det får väll bli min orsak. Men hur som helst, jag är tillbaka. Det är väll det som är viktigast. Jag hade tänk blogga lite om vad jag har gjort på sistonde. I fredags träffade jag mina vänner på stan för en update. Vi skulle ses vid Åhlens som vanligt.
Det va en hel del som skulle diskuteras så vi träffades på stan och snackade lite. Sen kort därefter frågade mina kompisar om vi kunde gå och prata med sverigedemokraterna. Jag ville inte dit från början eftersom att jag helt enkelt visste vad dom hade att säga. 327 193 personer kan inte ha fel om deras uppfattning. Vilket dom påstår.
Gissa om jag hade rätt eller inte? Självklart rätt.
Det jag förväntade mig va inget chockerande. Jag frågade mannen som stog vid huset som tillhörde sverigedemokraterna. Min fråga. Tycker du att det är ok att visa en sådan reklamfilm för att få svenska folket att rösta? Egentligen så är inte filmen acceptabel men vi ville bara visa hur vi hade tänkt stoppa invandrar bromsningen. Jag blev riktigt arg när jag fick det svaret.
Jag menar det är inte alla "muslimer" som lever på socialbidrag, jobbar svart, våldtar och mobbar i skolan. Det kan ju vara vilken människa som helst. Det känns oerhört kränkande för mig att dom ska behöva ta upp det. Det finns faktiskt bra invandrar muslimer som gör bra ifrån sig. Och då menar jag verkligen det. Min pappa är ett bra exempel han har jobbat enda sen han kom till Sverige.
Han har inte en enda stämpel från polisen. Han betalar lika mycket skatt som en läkare gör i och med att han är bilförsöljare. Men nu för tiden så är det så att det goda vi gör ute i samhället syns inte. Vi muslimer har blivit stämplade som terrorister sen 11 september attacken. Jag skickar en länk här nedan på Sverigedemokraternas reklamfilm. Vad tycker ni? Bra/dåligt? Motivera gärna!

http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc
















RSS 2.0